Referencer

Alle kunder er vigtige. Kunderne giver i sidste ende smør på brødet og muligheder for at ejere og medarbejdere kan betale husleje o.s.v. Det lyder måske meget banalt, men det er absolut ikke uden betydning, at man engang imellem lige husker sig selv på, at vi faktisk sidder på vores pladser, fordi der er en reel kunde af kød og blod, som har betalt for en ydelse.

Vi garanterer en arbejdsindsats

Vi garanterer aldrig bestemte resultater i Optimeo; men vi lover en bestemt mængde arbejdstimer, der naturligt tager udgangspunkt i den service du har købt. Vi kan ikke trylle; men vi kan arbejde hårdt, for at opfylde den målsætning, som vi skaber med den overordnede strategi for vores samarbejde.

Min primære funktion som SEO- og AdWords-specialist, er at medvirke til, at vores kunders strategier bliver effektueret. Det er meget bevidst jeg skriver “medvirke til” da Online Markedsføring handler om at kunne tilbyde hele paletten. Jeg kan ikke få en hjemmeside til at performe, hvis vores grafikere og programører har bygget en dårlig side. Vi får ikke tilfredse kunder medmindre alle led fungerer optimalt, og det er meget vanskeligt at være ekspert og specialist på samtlige områder. Optimeo har en størrelse, der betyder at vi har stærke kort siddende på alle pladser, og dermed kan hjælpe med alle grene af jeres online markedsføring.

Herunder kan du se et udvalg af kunder, Optimeo har arbejdet sammen med gennem de seneste par år.

Bonde´s Auto

Opgave: Ny hjemmeside og forbedre placeringen i Googles søgeresultater på “brugt bil amager”.

Status 16/6-2017: Ny hjemmeside leveret. Bonde´s Auto er gået fra en placering som nr. 8 på “brugt bil Amager” til nr. 1

Se hjemmesiden her!

CarService

Primære opgaver: Byg ny hjemmeside i forbindelse med ejerskifte. Sørg for at at det nye domæne bliver søgeoptimeret mod “mekaniker Århus” og “automekaniker århus”. Hjælp kunden godt igang med Facebook-profil.

Status 16/6-17: Ny hjemmeside leveret, domænet er gået fra at være udenfor top 500 på “automekaniker århus” til at ligge nummer 1. Kunden har fået en flot Facebook-profil med god aktivitet.

Se hjemmesiden her!

Tømrermester Rasmus Balle

Opgave: Skab en identitet på internettet helt fra bunden med professionel hjemmeside, som både besøgende og Google kan lide, få gang i en Facebook-konto helt fra bunden, opret LinkedIn-profil og hjælp generelt med online aktiviteter.

Status 16/6-17: Flot hjemmeside leveret. LinkedIn og Facebook leveret med god aktivitet. Er på halvandet år gået fra placeringer uden for top 500 på søgeordene “tømrer odense”, “tømrermester odense” og “tømrerfirma odense” til placering på side 1 på alle søgeord.

Se hjemmesiden her!